PCReviewsTECH

Genesis Radon 710 – Casti pentru gaming la pret accesibil!

Genesis Radon 710 nu este o pereche de casti care iese din tiparele standard de design cand discutam despre periferice pentru gaming.


Estetic vorbind, avem o pereche de casti care se axeaza pe un design simplu, elegant, usor de inteles si manevrat. Materialele alese sunt asa cum ne-a obisnuit compania:  piele sintetica neagra, cu material de culoare rosie la interior si la exterior, LED-uri tot rosii care lumineaza un pattern abstract. Castile arata foarte bine, iar daca luam in calcul ca au un pret in jur de 200LEI, realizam ca avem o pereche de casti de gaming extrem de echilibrata.

Pe partea de ergonomie, Radon 710 sta foarte bine. Cupele sunt mari, cu pernite moi, la fel si banda care sustine cele doua cupe. Dupa cateva ore de gaming nu am intampinat probleme la nivelul urechilor. Singura problema apare daca incercati sa le tineti in jurul gatului; este posibil sa va deranjeze, acum depinde de fiecare in parte. Daca la capitolul design si ergonomie stau decent, sa vedem ce pot pe partea de sunet.

Genesis Radon 710 dispune de un cablu cu o lungime de 2m, asadar un cablu lung cat sa ajunga oriunde aveti PC-ul. Castile sunt pe USB, asadar porturile de la placa de sunet a PC-ului vor ramane libere. Datorita placii de sunet integrate direct in casti, acestea sunt capabile sa redea sunet 7.1 virtual. Acestea sunt plug & play indiferent daca aveti Linux, Windows sau MAC.

Dar dupa cum am mai spus si in alte review-uri, nu suntem fani al acestui mod de redare virtuala 7.1, deoarece nu suna deloc bine; are un ecou deranjant si nici nu se compara cu o pereche de casti care integreaza cate 4-5 difuzoare pe fiecare cupa. Oricum in set-up stereo castile se descurca foarte bine gratie difuzoarelor de 40mm si a sunetului care ofera o presiune de 103dB. Microfonul este flexibil si usor de aranjat in pozitia dorita. Castile nu dispun de telecoamnda pe fir, controalele fiind amplasate pe cupa stanga. Aici avem un control pentru volum si un buton on/off pentru microfon. Castile ne plac si va recomandam sa le incercati!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button