PCReviewsTECH

Krypton 800 – Mouse pentru e-sports de la Genesis, la pret accesibil!

Genesis sunt recunoscuti pe piata de periferice de gaming de buget, insa regasim in portofoliul lor si produse de gaming pentru zona profesionala. In aceasta zona, Genesis Krypton 800 este varful de gama. 

Genesis Krypton 800 este un mouse confortabil, se aseaza cum trebuie in palma, indiferent ca folosesti stilul grip, palm sau claw, iar in plus este ambidextru. Plasticul din care este realizata carcasa, este de culoare negru mat, reusind astfel sa nu fie magnet de amprente. In plus acesta are in partea inferioara cauciuc pentru a imbunatati prinderea. Krypton 800 este un mouse care vine si cu zece butoane programabile, fiind excelent si pentru jocurile MMO.

krypton 800

Daca intoarcem soarecul cu burta in sus, vom regasi aici cinci patine de teflon, care asigura o alunecare precisa pe mousepad. Rotita de scroll este de asemenea precisa. Senzorul de Krypton 800 este un Pixart PMW3330. Acesta are un DPI de la 400 pana la 10200 si evident polling rate pe 1000Hz. Acesta a fost foarte bun la jocuri el fiind fara lag, fara acceleratie, cu lift off mic, foarte precis.

krypton 800

Noi ne-am distrat cu el in PUBG si CS:GO, iar ca de obicei am folosit un DPI de 400 cu 1000Hz. Fiind un mouse de gamimg profesional, are o greutate redusa, de numai 85 de grame. Firul este brodat si are o lungime de 1.85m.  Sa nu uitam nici de RGB, pentru ca acesta este la putere acum, iar Krypton 800 lumineaza din plin. Cu ajutorul softului putem seta efectele pe care acesta sa le „afiseze”.

krypton 800

Per total avem un mouse simplu si eficient realizat pentru gaming si suficient de luminat incat sa atraga toate privirile in cadrul unui lan party.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button