Gaming

Genericul DOTA 2 cantat acappella ar trebui inclus in joc

De cele mai multe ori, muzica dintr-un joc ramane cu noi peste ani si ani. Discutam aici despre jocuri memorabile care au niste coloane sonore memorabile, putand acum sa insiram sute de jocuri bune cu o coloana sonora senzationala. DOTA 2, cel putin muzica ce ruleaza in timpul meniului , dispune de o asemenea melodie care iti ramane in cap fara sa vrei.

O singura problema, muzica prezentata este un pic cam prea alerta spunem noi, iar ceea ce TheLiveVoices au interpretat depaseste cu mult compozitia inclusa de Valve in DOTA 2. Asta pentru ca acest canal de Youtube si-a propus sa adapteze melodia intr-o forma mai putin traditionala, adica acapella, un stil muzical care nu iti inspira automat: „In numele urmasilor mei iti voi distruge turnul” ci mai degraba: „Hai frate… fa si tu ochi si hai la scandal!”.

Totusi, in mod paradoxal, TheLiveVoices reusesc sa transforme o melodie linistita, intr-o melodie cu ceva cohones, in ciuda sound-ului … de adormit copii! Cel putin la inceput, incet, incet, prinde avant si se transforma intr-o melodie alerta si plina de adrenalina, facandu-ma sa ma intreb daca nu cumva ar fi o idee buna sa schimb coloana sonora a jocului cu ceea ce au realizat acesti tineri talentati. Nu ne credeti?

[TheLiveVoices]

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button