PCȘtiri ITTECH

GeForce RTX 2060 se apropie

Mai multe semne ale existenței noii plăci video GeForce RTX 2060, de la Nvidia, s-au materializat în ultimele zile.

De aceasta dată câteva materiale de marketing au răsărit pe internet, ce confirmă antetul RTX pentru placa video, indicând că va conține nuclee RT și Touring. Tot nu sunt informații concrete despre cât de solidă va fi această componentă, dar conform leak-ului anterior va avea 1920 de nuclee CUDA. Între timp par să fi răsărit și ceva indicii conform cărora ar avea o frecvență de 1.2GHz, dar încă nu există o confirmare în această privință.

Conform informațiilor din leak-ul actual, plăcile vor sosi prin a doua săptămână a lunii ianuarie, așa că nu mai avem mult timp de așteptat până ce RTX 2060 va sosi. Placa video ar urma să ofere o opțiune ceva mai acceptabilă ca preț pentru cei care vor să treacă la noua generație Turing de procesoare grafice Nvidia. În ceea ce privește performanța, estimarea curentă este că se va plasa în proximitatea excelentului GeForce GTX 1070. 

Iarăși, deoarece nu sunt încă detalii despre performanța efectivă de Ray Tracing, este necunoscut potențialul acestei plăci pentru a rula singurul joc disponibil acum pe piață care a implementat această funcție, Battlefield 5.

[Overclock 3D]

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button