PCTECHTech&IT

GeForce RTX 2060 apare FF15 Benchmark

Baza de date cu rezultatele de performanță pentru plăci video a lui Final Fantasy 15 pare să fie un loc foarte interesant în ultima vreme, pentru că tot apar plăci video neanunțate pe acolo.

Cea mai recentă apariție este GeForce RTX 2060, o placă video neconfirmată, care n-a avut până acum nici un fel de prezență pe internet sau prin materialele promoționale ale celor de la Nvidia. Scorul obținut era de 2589 de puncte, ceva ce în sine spune fix nimic pe cont propriu.

Placa video apare doar în testul de 4K, scorul său plasându-l sub un GeForce GTX 1070, ceva ce cu siguranță nu va fi pe placul celor care duc dorul erei în care un upgrade de placă video era oarecum considerabil. Desigur, mergând pe ideea că nu este vorba de un fals ordinar, tot ar fi vorba de o placă video pentru care nu sunt drivere efective în acest moment. Așa că poate varianta efectivă care va fi lansată într-un viitor nu foarte îndepărtat va reuși să atingă un GTX 1070 ca performanță. Oricum, tot merge mai bine decât un GTX 1060, conform rezultatului de testare.

Nu este deocamdată clar ce formă va lua un RTX 2060, nu de alta, dar nucleele acelea de Ray Tracing și Tensor tind să fie foarte scumpe, ceva ce nu prea vrei într-o placă video gândită pentru un segment de cost redus, unde competiția încă este intensă.  Desigur, compania mai are în stoc un număr mare procesoare grafice din seria 1000 care pot fi modificate și vândute ca un 2060. Nu ar fi tocmai prima dată când se apelează la rebranding.

Adevărul va ieși la iveală când va decide Nvidia să dezvăluie noua placă, sau când încep să apară mai multe scurgeri de informații.

[Hexus]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button