PCȘtiri ITTECH

Detalii despre seria GeForce RTX 2000 pentru laptop

Noile plăci video RTX 2000 de la Nvidia sunt printre cele mai performante pe care le poți găsi acum pe piață dacă vrei să faci un sistem desktop. Dar dacă vrei un laptop? Eh, Nvidia are o soluție și pentru asta, sub forma variantelor portabile ale noilor plăci.

Acestea nu au fost anunțate în mod oficial, umblă vestea că pe la CES 2019 ar urma să fie anunțate, dar detalii despre modelele cu pricina deja au început să își facă apariția pe internet, mulțumită materialelor promoționale lansate de producătorul de sisteme CJSCOPE, din China.

Un laptop produs de această companie va veni cu opțiuni pentru componenta grafică ce includ un RTX 2080 MXM, un RTX 2070 MXM sau chiar un RTX 2060 MXM, în varianta destinată platformelor mobile. A fost dezvăluită cu această ocazie și data la care ne putem aștepta să vedem RTX 2060 în general pe piață, 15 ianuarie 2019.

Materialele nu arătau doar numele, ci și detalii efective despre hardware. Variantele MXM ale plăcilor video vin ca standard cu overclock și par aproape identice cu modelele de desktop.

rtx 2000Absent din listă este RTX 2080 Ti, nu de alta, dar acea placă video poate că este puțin cam prea flămândă pentru majoritatea sistemelor de tip laptop. Totuși, cu siguranță cineva o va îngrămădi într-o fiară care cântărește mai mult ca un sistem desktop, este inevitabil.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button