GamingRSS PaginaDeMedia

GeForce Now devine compatibil cu Mac-urile M1 și cu Google Chrome

Pe măsură ce tot mai multe jocuri devin compatibile cu GeForce Now, Nvidia extinde suportul pentru serviciul de game streaming și pe MacBook-urile bazate pe chip-ul M1 dar și pe browser-ul Chrome.

Dacă vei dori să te joci din Chrome, vei putea face asta pe dispozitivele bazate pe Windows și macOS. Puțin cam dezamăgitor pentru utilizatorii Linux, însă nu este totul pierdut. Nvidia afirmă că, deși nu are suport oficial decât pentru Windows și macOS, GeForce Now „ar putea funcționa și pe alte sisteme”. Așa că, după cum spun înțelepții, încercarea moarte n-are.

Cei care au avut ocazia să încerce GeForce Now direct din browser par să fie mulțumiți de ceea ce are serviciul de oferit, varianta Chrome (diferită față de suportul pentru Chromebook-uri introdus anul trecut) apropiindu-se foarte mult de performanțele aplicației originale, cu excepția unor opțiuni de setare a FPS-ului sau ale conexiunii.

Laptopurile Apple alimentate de seria de procesoare M1 au și ele parte de update-ul  2.0.27 pentru GeForce Now, accesat din aplicația macOS.

Odată cu noul update, Nvidia a introdus și o opțiune foarte practică. De acum vei putea seta bookmarks și shortcuts mai ușor. În momentul în care selectezi asta pentru unul din jocuri, shortcut-ul respectiv va fi plasat direct pe desktop, fără să mai fie necesar să îți cauți de fiecare dată jocul în listă.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button