Gaming

Săptămâna GeForce NOW se concentrează pe seria The Witcher

Bine, de fapt ar fi fost joia GeForce NOW, dar știți voi…Fusurile orare. Pentru pasionații seriei The Witcher, serviciul de cloud gaming al celor de la NVIDIA aduce în norul mare și vesel aventurile morocănosului Geralt. Dacă săptămâna trecută era vestitoarea primăverii pe serverele GFN, sfântul weekend actual aduce vânătoarea de monștri. Astfel, pe lângă lansările uzuale, fie ele de jocuri noi sau de titluri populare și dorite, GOG.com se aliază cu GFN pentru oferirea suportului în cloud.

GeForce NOW a lucrat cu echipa GOG pentru a adăuga suport pentru mai multe jocuri încă de la lansarea Cyberpunk 2077 a celor de la CD PROJEKT RED, primul joc de pe GOG disponibil pe GFN. Acum, odată cu trecerea de acest pas, este timpul pentru faza 2.

GeForce NOW – Cloud gaming pentru The Witcher, așa cum trebuie

Abonații care dețin jocuri din seria Witcher pe GOG.com pot juca acele versiuni pe toate dispozitivele cu ajutorul serverelor GeForce NOW. De altfel, Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition, a fost optimizat pentru streaming. Poți folosi funcția aceasta fie prin intermediul UI-ului in-game, fie cu ajutorul NVIDIA Freestyle și Ansel.

Lista completă din această săptămână include:

  • Thronebreaker: Witcher Tales (GOG.com)
  • The Witcher Adventure Game (GOG.com)
  • The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (GOG.com)
  • The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition (GOG.com)
  • Stronghold: Warlords (lansare nouă pe Steam)
  • Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4 (lansare în aceeași zi ca pe Steam, 11 martie)
  • Pascal’s Wager: Definitive Edition (lansare în aceeași zi ca pe Steam, 12 martie)
  • Uno (Steam)
  • Workers & Resources: Soviet Republic (Steam)

GeForce NOW The Witcher Stronghold Warlords

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button