Gaming

Multe jocuri noi își fac loc pe GeForce NOW săptămâna asta, printre care și Teardown!

Probabil cel mai mare avantaj al serviciului GeForce NOW este că îți poți lua jocurile după tine, oriunde. GeForce NOW oferă gamerilor abilitatea de a se juca pe mai multe dispozitive, astfel încât să pui pauză jocului și să îl reiei pe telefon, tabletă sau orice alt dispozitiv preferat este mai ușor ca oricând, fără a fi nevoie să își facă griji pentru descărcări sau specificațiile sistemului.

Este singurul mod prin care te poți juca jocuri cu grafică solicitantă precum Cyberpunk 2077 pe mobil, la 120 fps și cu latență ultra scăzută prin abonamentul Ultimate. Cu toate beneficiile gaming-ului de PC pe telefon, membrii se pot juca cel mai nou update pentru Genshin Impact cu controale tactile îmbunătățite – Versiunea 3.6 „A Parade of Province” va fi disponibilă la lansarea de săptămâna viitoare, și vine cu un nou eveniment și noi personaje cu care jucătorii Genshin Impact sigur se vor delecta.

De asemenea, avem o serie de noi jocuri săptămâna aceasta, inclusiv titluri compatibile cu gamepad pentru gaming în mișcare, perfect pentru viitoare vacanțe. Mai jos este lista celor 8 noi jocuri care se lansează săptămâna aceasta pe GeForce NOW, pe lângă conținut nou pentru Tower of Fantasy:

  • Road 96: Mile 0 (lansare nouă pe Steam)
  • Meet Your Maker (lansare nouă pe Steam)
  • TerraScape (lansare nouă pe Steam)
  • Curse of the Sea Rats (lansare nouă pe Steam, 6 aprilie)
  • Ravenswatch (lansare nouă pe Steam, 6 aprilie)
  • Supplice (lansare nouă pe Steam, 6 aprilie)
  • Teardown (Steam)
  • The Siege and the Sandfox (lansare nouă pe Steam)
  • Tower of Fantasy (Korea) (Steam)

Dintre toate titlurile noi de pe GeForce NOW de mai sus, cel mai interesant mi se pare Teardown. Dacă nu știi ce e jocul ăsta, îți recomand cu căldură să intri pe pagina de Steam a jocului, link găsești mai sus. Este de departe unul dintre cele mai unice și satisfăcătoare jocuri pe care am avut plăcerea să le încerc în ultimii ani și merită timpul tău din plin!

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button