GamingRSS PaginaDeMedia

GeForce NOW RTX 3080 este modul perfect de a te bucura de jocurile aduse în cloud astăzi

Ediția de săptămâna aceasta vine cu acces la cel mai bun cloud gaming cu abonamentul GeForce NOW RTX 3080 disponibil pentru toată lumea, fără a fi nevoie de precomandă.

Doritorii se pot înregistra pentru un abonament GeForce NOW RTX 3080 pe 6 luni și se pot bucura instant de librăria serviciului, care are peste 1.100 de titluri cu puterea lui RTX 3080 pe toate dispozitivele compatibile. Am discutat pe larg ce presupune acest tip de abonament și cum ne îndeamnă să facem încet, dar sigur, trecerea spre cloud gaming, pentru a nu ne mai bate capul cu stocurile de plăci video și toate cele

NVIDIA GeForce Now RTX 3080 te lasă să arunci o privire la viitorul jocurilor video (review)

Săptămâna aceasta, DLC-ul DAF XF a fost adăugat în popularul Euro Truck Simulator 2, iar GeForce NOW oferă șansa de a conduce un camion DAF, unde oricine poate face un test drive virtual pe un traseu scurt și pitoresc, direct din cloud, instant, pe site-ul DAF virtual experience

Nu trebuie să uităm nici selecția de jocuri proaspăt introduse în librăria cloud, iar săptămâna aceasta, 4 noi titluri vin în librăria GeForce NOW:

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button