GamingPC&ConsolesTech&IT

GeForce Now rămâne fără mai multe jocuri

Exodul continuă

Chiar dacă nu vinde jocuri și nici nu te lasă să le butonezi fără să le fi cumpărat, tu, personal, GeForce Now continuă să fie foarte nepopular pentru industria jocurilor.

Un nou val de companii au dezvăluit că nu mai doresc să își vadă jocurile disponibile prin serviciul celor de la Nvidia. Lista titlurilor care vor dispărea de pe serviciu în ziua de 24 aprilie este destul de mare, cuprinzând jocuri de la Xbox Games Studios, Warner Bros, Codemasters și Klei Entertainment.

Dacă studioul cel din urmă n-ar avea prea multe jocuri oricum, celelalte vor lăsa o pagubă destul de mare. Nu vor mai fi disponibile lucruri precum toate jocurile din seriile Batman, Mortal Kombat, Dirt, Formula 1, până și Cuphead va fi indisponibil de săptămâna aceasta.

Nvidia speră, totuși, ca acestea să revină la un moment, în viitor, poate când industria își va da seama că nu pot obliga pe cineva să cumpere iarăși un joc dacă își mută biblioteca de Steam pe un alt PC. Bine, la un moment era popular conceptul, în vremurile în care StarForce și SecuROM erau la putere, dar nu mai trăim în acele vremuri întunecate.

De asemenea, un număr de alte companii și-au anunțat sprijinul pentru Geforce Now, precum Bandai-Namco sau Ubisoft, jocuri noi disponibile pentru acest serviciu urmând să fie anunțate în fiecare săptămână.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button