GamingRSS PaginaDeMedia

Pe final de noiembrie, GeForce NOW aduce încă patru jocuri în librărie, pe care le poți juca de oriunde

Astăzi a fost mai mult despre jocuri, că tot a început Steam Autumn Sale. Puteți arunca o privire peste materialul anterior în cazul în care aveți nevoie de sugestii spre ce jocuri la reducere să aruncați portofelul, iar apoi puteți reveni aici, ca să vedem ce jocuri sosesc săptămâna aceasta pe GeForce NOW.

Serviciul de cloud gaming al celor de la NVIDIA s-a extins rapid, și cuprinde o listă foarte mare de titluri care pot fi jucate literalmente de oriunde, câtă vreme dețineți acele jocuri și aveți un cont de GeForce NOW. Poți să joci câteva meciuri de Apex Legends pe Chromebook, poți să pleci cu Start-Lord și echipa în aventuri de pe dispozitivul tău mobil în Marvel’s Guardians of the Galaxy sau poți chiar să-ți iei prietenii la un raid în Destiny 2 pe Macbook, alegerea e a ta.

Astfel, sfânta zi de joi ne aduce patru lansări importante, pe lângă deja cunoscutele prezențe ale unor titluri precum Marvel’s Guardians of The Galaxy:

Să fiu sincer, ce mi-a atras atenția a fost Ghostrunner, un titlu pe care vi-l recomand călduros. Dacă sunteți în căutarea unui mix de Mirror’s Edge și Cyberpunk 2077, atunci GeForce NOW aduce în cloud sugestia pe care o căutați.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button