GamingRSS PaginaDeMedia

GeForce NOW primește astăzi în librăria sa încă 14 jocuri

Afară sunt deja 40 de grade la umbră, așa că nu ai nimic mai bun de făcut decât să te joci. Și dacă tot am adus astăzi în discuție câte ceva despre serviciile de streaming, haideți să aflăm și cu ce anume ne întâmpină NVIDIA pe GeForce NOW.

Ediția de săptămâna aceasta se anunță una bună pentru utilizatori: 5 noi lansări în aceeași zi cu cea oficială se află printre cele 14 noi jocuri. Acestea se alătură celor peste 1000 de jocuri deja existente pe GeForce NOW. Capul de listă este Escape from Naraka. Membrii Founders și Priority se pot juca pe GeForce NOW cu reflexii și umbre ray-traced, dar și cu ilumare globală RTX.

Un pachet de 4 jocuri de la studioul Britanic independent Rebellion vine pe GeForce NOW și include Evil Genius 2: World DominationEvil GeniusBattlezone: Combat Commander și Zombie Army 4: Dead War.

Aici este lista completă de jocuri din această săptămână?

Nu în cele din urmă, membrii se pot aventura într-o lume plină de război și pot juca Hell Let Loose de la Team17. Jocul este deja disponibil pe GeForce NOW, dar a ieșit din early access weekendul trecut și acum este lansat complet. Personal, cel mai mult îmi surâde Zombie Army 4: Dead War, ca fan al titlurilor produse de către Rebellion. Dacă ați jucat seria Sniper Elite și ați trecut cu drag prin lumea nu chiar atât de dragă din Zombie Army Trilogy, Dead War ar putea fi un refreshment de care aveați nevoie.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button