GamingRSS PaginaDeMedia

Săptămâna aceasta, GeForce NOW aduce jocuri noi, printre care și titluri Warhammer

Începe un nou weekend, deci știți care-i treaba. Este momentul în care GeForce NOW vine cu o nouă listă pregătită pentru finalul săptămânii, în care s-au strecurat și niște jocuri Warhammer, și vă spun asta pentru că știu că pe acolo, pe undeva, există cititori care știu cum stau lucrurile cu hype-ul generat de Warhammer.

Dacă ești abonat la GeForce NOW, vei putea juca Warhammer: Vermintide 2, cu de noul expansion Chaos Wastes, ca să poți explora în stil roguelike/dungeon crawl alături de alți trei jucători. De asemenea, pe norul celor de la NVIDIA a aterizat și Warhammer 40.000 Inquisitor: Martyr, iar dacă nu ai auzit de el, gândește-te la el ca la un Diablo pe steroizi, a cărui acțiune are loc în Caligari Sector, unde va trebui să faci pe inchizitorul și să anihilezi tot ce-ți iese în cale. Foarte grim dark, nu?

Pentru cei care se joacă Immortals Fenyx Rising, cel de-al treilea DLC – The Lost Gods – ajunge și el pe serverele GeForce NOW, oferind fanilor posibilitatea de a explora o nouă regiune, Pyrite Island. Pe lângă acestea, iată ce alte titluri și-au făcut loc săptămâna aceasta în cloud:

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button