Gaming

Ce te poți juca pe telefon săptămâna aceasta grație serviciului GeForce NOW?

GeForce NOW te lasă să-ți butonezi jocurile preferate de oriunde, inclusiv de pe telefon. Săptămâna aceasta vine cu o serie de lansări interesante, printre care și noutăți day-one. Not Tonight 2 care se lansează pe Steam și Epic Games Store vineri se alătură altor titluri precum Diplomacy is Not an Option (Steam), Model Builder (Steam), Sifu (Epic Games Store) și Werewolf: The Apocalypse – Earthblood (Steam) în lista de jocuri noi lansate săptămâna aceasta, disponibile pe GeForce NOW.

Două noi adiții de conținut, cel mai nou sezon Apex Legends „Defiance” și DLC-ul „Joseph: Collapse” pentru Far Cry 6 sosesc și ele pe serviciul de cloud gaming al celor de la NVIDIA. De acum, membrii beneficiază de două skin-uri unice pentru Eternal Return: skin-ul Military Doctor Cathy și un skin custom GeForce NOW Silvia.

Săptămâna aceasta își îndreaptă atenția și către modul în care GeForce NOW duce jocurile de PC pe aproape orice dispozitiv mobil cu iOS sau Android. Cei care preferă platforme mobile pot juca unul dintre cele 800 de jocuri pentru PC, 35 dintre care titluri free-to-play, care au suport pentru controller. Membrii cu dispozitive iOS pot beneficia de toate avantajele gaming-ului pe PC fără a părăsi ecosistemul Apple; iar gamerii pe Android își pot duce gameplay-ul la următorul nivel cu abonamentul GeForce NOW RTX 3080 pentru a permite gaming de PC la 120 de cadre pe secundă pe anumite telefoane Android cu ecrane de 120Hz.

Iată și lista completă de jocuri care vin în librăria GeForce NOW săptămâna aceasta:

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button