MORE

GeForce Now înlocuiește GRID

Nvidia este pe cale să lanseze o variantă finală a serviciului său de streaming pentru jocuri, ce de acum înainte se va numi GeForce Now.

Numit până acum GRID, acest serviciu permite unui posesor de GeForce Shield, în diversele sale forme, să facă streaming de jocuri de pe un server Nvidia. Serviciul a fost redenumit, GeForce Now oferind această funcționalitate, și chiar mai mult, însă cu o taxă lunară.

Oricine dorește, poate chiar acum să încerce o varietate de jocuri din biblioteca de mai bine de 50 de titluri a serviciului, atât timp cât vor plăti taxa lunară de 8 dolari. O sumă mult mai mică față de ce oferă Sony cu Playstation Now. Serviciul poate fi încercat și gratuit, timp de 3 luni, dar tot trebuie să dispuneți de un card bancar pentru a verifica autenticitatea.

Nu toate jocurile de pe GeForce Now sunt incluse în abonament, titlurile noi lansate pe piață necesitând o achiziție separată, cum ar fi Trine 3, dar vor rămâne ale voastre, și le puteți juca oricând de pe server. Cei de la Nvidia sunt destul de încrezători că infrastructura lor, ce se apropie de 2500 de Gigaflopi, poate oferi o experiență de joc la calitate maximă, pe o rezoluție de 1080p și la 60 de cadre pe secundă. Mai mult ca orice alt serviciu similar de streaming.

Desigur, pentru a putea atinge acest nivel de calitate, aveți nevoie de o conexiune la internet de minim 50Mb/s. Limita inferioară este de 10Mb/s, sub care nu veți putea juca în mod coerent. Nvidia are centre în SUA, Europa și Japonia, promițând că nu veți avea ping mai mare de 60 de milisecunde, dacă sunteți în aceste teritorii.

Așa că dacă nu aveați până acum un sistem capabil să ruleze ceva ca The Witcher 3 la detaliu maxim, în Full HD, Nvidia are o soluție. Desigur, veți avea nevoie și de tableta Shield, sau de consola  portabilă Shield, sau cutia de TV Shield, pentru a vă putea folosi de acest serviciu. Și, desigur, de un card, iar apoi de bani să plătiți taxa lunară.

[PCPer]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close