GamingTech&IT

GeForce Now în varianta completă a sosit pe Nvidia Shield

Nvidia anunță că varianta deplină a serviciului GeForce Now va fi disponibilă de acum înainte pe dispozitivul Shield, permițând celor care nu vor să stea în fața unui PC pentru a juca vreunul din cele în jur de 225 de titluri disponibile în biblioteca actuală.

Shield (nume folosit pentru a descrie atât consola portabilă gândită predominant pentru streaming cât și cutia de streaming ce poate fi atașată la un televizor) avea până acum o variantă a GeForce Now cu ceva limitări, care nu se ridica tocmai la același nivel ca varianta care este disponibilă pentru desktop. Așa că din acest moment aveți la dispoziție întreaga bibliotecă de jocuri de pe GeForce Now direct de pe Shield, fără nevoia de-a accesa alte servicii mai întâi.

Așa că fie puteți să faceți stream de pe cloud a jocurilor pe care le dețineți pe Steam și Uplay, indiferent dacă aveți PC-ul pornit sau nu, totul fiind gestionat de serverele Nvidia. Fie puteți să cumpărați direct de pe Shield jocuri noi, pe care nu va trebui să le descărcați vreodată sau să le stocați undeva.

Conceptul de streaming pentru jocuri tot există de vreun deceniu, dar până în ultimii câțiva ani nu părea de parcă putea fi o soluție prea bună, din moment ce existau limitări severe în ceea ce privește lățimea de bandă. Dar din moment ce tehnologia a mai avansat, compresia datelor s-a îmbunătățit, iar viteza la internet generală a crescut, cel puțin prin unele părți ale lumii, acest mod de livrare a jocurilor chiar ar putea fi viitorul. Sigur, este un viitor în care nu vei mai deține vreodată jocurile și nu vei putea să le modifici în vreun fel… dar măcar ar putea fi un înlocuitor pentru console.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button