MORE

GeForce NOW adauga in lista de jocuri compatibile opt titluri noi

In aceasta saptamana, libraria de jocuri compatibile cu GeForce NOW a mai crescut putin. Cel mai nou titlu care beneficiaza acum de functia Highlights este ARK: Survival Evolved. Ce face mai exact aceasta functie? Utilizeaza o tehnologie de recunoastere inteligenta prin care sunt capturate momentele cheie, pentru a putea fi utilizate mai tarziu de jucator. Este o aditie foarte bine-venita, inregistrarile din timpul sesiunii tale de gaming vor fi salvate automat in cloud. Highlights este disponibila atat pentru varianta de Steam a jocului ca si pentru Epic Games.

Game Ready pe GeForce NOW

Prin suportul oferit de producator, vei beneficia de drivere functionale inca din prima zi de lansare a jocului. Ca o mica paranteza, functiile DLSS 2.0 si Ray Tracing vor fi implementate si ele in platforma. Saptamana aceasta au fost adaugate inca opt jocuri, printre care avem si lansari noi precum Othercide si SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE. Din aceasta lista, Rusian Fishing 4 este singurul dintre titlurile care s-au intors pe GeForce NOW. Daca sunteti interesati de jocul Thief, vesti bune deoarece este redus cu 85% pana la sfarsitul zilei. Cam acestea ar fi cele mai importante titluri, lista completa fiind urmatoarea:

  • Othercide (joc lansat recent pe Steam)
  • SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE (joc lansat recent pe Epic Games Store)
  • Ho Tu Lo Shu: The Books of Dragon
  • Into the Breach (Epic Games Store)
  • Just Cause 2
  • Thief (reducere de 85% expira azi pe 7 august)
  • Trackmania Turbo (Uplay)
  • Russian Fishing 4 (Inapoi pe GeForce NOW)
  • ARK: Survival Evolved (variantele de Epic și Steam)

Lista completa cu titlurile suportate de GeForce NOW se poate accesa de aici. Cam atat deocamdata, momentan asteptam update-uri ceva mai substantiale.

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button