PCȘtiri ITTECH

GeForce GTX 1660 Ti apare în testul lui Ashes of the Singularity

Încă un semn al existenței plăcii video GeForce GTX 1660 Ti s-a materializat zilele acestea, mulțumită bazei de date cu teste a lui Ashes of the Singularity.

Noua placă video pe care Nvidia nu apucat încă să o anunțe a fost zărită în rezultatele de benchmark ale jocului, cu un scor de 7400 de puncte. Merită menționat că scorul obținut în Ashes of the Singularity depinde foarte mult de capabilitățile întregului sistem, așa că fără cunoștințe detaliate despre configurația PC-ului pe care a fost testat nu se pot face comparații cu un grad mare de acuratețe.

Totuși, pentru ceva context, un GTX 1060 pe un sistem similar ar obține în jurul a 6200 de puncte, așa că aveți parte de un spor notabil de performanță.

Mai merită menționat și un alt detaliu foarte important. Sistemul cu pricina pe care era testată placă era un laptop, așa că varianta aceasta de GTX 1660 Ti ar fi concepută pentru un sistem portabil.

Nu sunt în acest moment informații despre când va prezenta Nvidia această placă. Cert este că pare a fi ceva mai mult decât un simplu zvon, iar prezența sa în rezultate de benchmark sugerează că nu este departe de lansare.

Dacă placa va sosi în următoarele luni, cei care vor un upgrade de la un GTX 1060 vor avea o cale ce le poate oferi un spor de performanță notabil, fără taxa de RTX asociată.

[Videocardz]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button