PCȘtiri ITTECH

GeForce GTX 1660 Ti a fost zărit din nou

Nvidia tot n-a anunțat noua placă GeForce GTX 1660 Ti, dar detalii despre ea nu încetează să apară din stânga și dreapta. Cea mai recentă formă nu este tocmai zvon, ci un leak în toată regula a variantelor plăcii de la Palit, Galax și EVGA, acestea venind în variante în minuatură.

Alături de imaginea efectivă au venit și detalii precum data de lansare. GTX 1660 Ti va sosi în ziua de 22 februarie, aducând 1536 de nuclee CUDA din generația Turing, funcționând la maxim 1770Mhz, cu 6GB GDDR6 aducând 288GB/s lățime de bandă. O variantă cu OC ar mai urma să fie disponibilă, ce poate atinge o frecvență de 1815MHz.

Chiar dacă nucleele sunt din generația Turing, nu sunt acompaniate de nuclee Tensor sau de nuclee de Ray Tracing, ceea ce înseamnă că nu veți putea să activați RTX. Dar în același timp mai înseamnă și că va avea un preț mai modest. Iar ca performanță efectivă, ar trebui să ofere un salt notabil peste un GTX 1060 tradițional. Placa Palit, a cărui detalii complete s-au scurs pe internet, folosește ca alimentare un singur conector de 8 pini, vine cu porturi DVI-D, HDMI și DisplayPort.

Prețul încă nu este cunoscut, dar probabil nu va fi măricel.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button