PCȘtiri ITTECH

GeForce GTX 1650 Ti ar putea sosi în octombrie

Mai multe plăci video sunt pe drum

Săptămânile trecute a început să circule un zvon conform căruia vom primi în viitorul foarte apropiat o serie de plăci video GeForce noi, pentru segmentul low-end. Iar acum acele zvonuri se intensifică, fiind zărită o posibilă dată de lansare pentru GeForce GTX 1650 Ti.

Noul model de placă video ar urma să fie lansat în ziua de 22 octombrie, conform unor informații ce au răsărit din China. Prețul aproximativ pentru această placă ar fi în jurul a 155 de dolari/euro, mai scump ca modelul non-Ti actual, dar cu siguranță mai ieftin ca un GTX 1660, ce în mod oficial costă cam 220 de dolari. Practic, are un preț de vreo 230 de euro.

Nu sunt cunoscute în acest moment detalii oficiale despre noul model, dar nu sunt tocmai multe posibilități, considerând numele și prețul. Se așteaptă ca GeForce GTX 1650 Ti să aibă cam 1024 de nuclee CUDA, 4GB de memorie GDDR5 și o magistrală de memorie de 128 biți. Lipsesc deocamdată informații de orice fel despre frecvențe. Oricum, în ceea ce privește performanța va fi sub un 1660, asta este foarte clar. Dar măcar în cazul în care apare seria Radeon RX 5600, Nvidia va avea o replică pe piață.

[Hexus]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button