PCRSS PaginaDeMediaTECHTech&IT

GeForce GTX 1650 este pe drum

Acum că Nvidia a dezvăluit publicului larg noua placă video GeForce GTX 1660 Ti(din poza de mai sus), au început să apară zvonuri despre celelalte exemplare ale noii serii. Mai exact, GeForce GTX 1650 pare că va fi următorul model ce va fi dezvăluit, pe lângă acea variantă non-Ti a lui GTX 1660.

Informațiile nu vin de la Nvidia, dar nici cele despre placa ce doar ce a fost lansată nu veneau de la companie, așa că foarte probabil au un grad mare de acuratețe. Modelul GTX 1650 ar urma să se folosească de un procesor grafic Turing ciuntit, față de modelele existente acum pe piață, dar cantitatea exactă de nuclee CUDA nu este cunoscută la această dată.

Dacă ar fi să mergem după tendința din această generație, pot specula că placa va oferi un nivel de performanță similar cu GTX 1060, dar la un preț mai mic. Informațiile care sunt acum disponibile prin presă sugerează că va avea 4GB de memorie RAM, de tipul GDDR5, iar prețul său ar putea fi în jurul a 180 de dolari/euro. Placa va avea doar nuclee CUDA, fără cele RT sau Tensor. Nu de alta, dar la acest capitol nu ar avea de unde să mai ciuntească, păstrând un nivel acceptabil de performanță la partea de Ray Tracing.

GTX 1650 ar trebui să își facă apariția spre finalul lunii martie.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button