PCTECHTech&IT

GTX 1180 apare în GFXBench

Marea conferință de presă a celor de la Nvidia de la CES 2019 a trecut, dar n-a fost confirmat nici un zvon legat de vreo posibilă nouă serie de plăci video bazate pe Turing, dar fără nuclee RT sau Tensor.

Cu toate acestea, zvonurile persistă, iar cea mai recentă chestie care să se strecoare pe internet este GeForce GTX 1180. O listare a sa a fost zărită în GFXBench. Nu este clar dacă este ceva autentic sau o făcătură ordinară menită să dea apă la moară zvonurilor până ce va sosi o clarificare oficială.

Ce este clar… sau măcar ce pare să indice această listare, este că GTX 1180-ul cu pricina folosește un GPU Turing incomplet, din el fiind scoase componentele de Ray Tracing și de AI. Ca performanță este pe undeva pe la același nivel ca un RTX 2080. 

În cazul în care această placă video este cu adevărat reală, atunci ați putea avea în viitorul nu foarte îndepărtat în mâinile voastre o ustensilă performantă probabil la un preț care va fi ceva mai la îndemâna publicului larg decât seria RTX.

Zvonurile despre existența seriei GeForce GTX 1100 persistă încă din toamna trecută, dar deocamdată încă nu s-a materializat.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button