PC

GeForce GTX 1080 Ti va fi anunțat săptămâna viitoare

Cine se uită acum la GTX 1080-ul din PC și se gândește dacă nu cumva se poate mai bine… sunt convins că există o persoană pe planetă… mai are doar câteva zile de așteptat.

Nvidia a început o numărătoare inversă care se va încheia în ziua de 28 februarie, când compania va organiza un eveniment special în cadrul căruia va fi anunțat ceva. Ce va anunța? Un indiciu destul de puternic era găsit tocmai în numărătoare inversă. Fișierul cu pricina se numea pur și simplu GTX 1080 Ti Countdown.

Conform zvonurilor care zburdă pe câmpii de ceva vreme, GTX 1080 Ti ar trebui să aibă 3328 de nuclee CUDA, spre deosebire de cele 2560 ale variantei non-TI. Placa video ar urma să aibă în jur de 10GB de memorie video de tipul GDDR5X și un TDP care se apropie de 250W. Așa că nu va fi tocmai un model la fel de puternic precum Titan X(P), dar cu siguranță nu va costa 1200 de dolari. Însă probabil nu va costa nici 650 de dolari ca 980 Ti, iar dacă va exista din nou o variantă Founders Edition, prețul acesteia probabil se va apropia de 900 de dolari.

Detaliile oficiale vor fi anunțate de către Nvidia pe 28 februarie. Așteptarea celor care și-au păstrat banii pentru vârful de lance se va încheia în curând.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button