PC

GeForce GTX 1080 Ti ar putea sosi în martie

Mulți dintre noi ne așteptam ca la CES 2017 Nvidia să aducă o placă video nouă și foarte puternică, dar nu a fost să fie. Însă veștile despre existența sa persistă, iar o dată de lansare potențială a fost zărită.

Conform informațiilor care circulă acum pe internet, a căror sursă ar fi un angajat de la un partener de afaceri al Nvidia, GeForce GTX 1080 Ti își va face debutul în proximitatea zilei de 10 martie. Asta ar urma să coincidă cu evenimentul PAX East, care se desfășoară între 10 și 12 martie, în Boston. Placa video ar urma să vină în mai multe variante, nu doar cea făcută direct de către Nvidia, ci și în ediții de la alte companii ca MSI și Gigabyte, încă din prima zi.

Specificațiile lui GTX 1080 Ti nu au fost dezvăluite publicului, dar ne așteptăm să avem parte de o variantă ușor ciuntită a unui Titan X(P), posibil cu 10GB de memorie video de tipul GDDR5X și performanță sesizabil mai bună ca cea a unui GTX 1080 de zi cu zi. Prețul este necunoscut.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

20 comentarii

  1. Daca as castiga la loto sau mi-ar da cineva bani as inlocuii cu placere placa mea video. Dar pana atunci stau mult si bine cu cea pe care o am.

  2. Problema nu sunt banii pentru placa video ci faptul ca bugetul trebuie extins pentru procesor si mobo care sa o foloseasca la potential maxim plus sursa capabila si display care sa-i demonstreze capacitatile si astfel costul creste de 2,3 ori in comparatie cu pretul gpu-ului.

  3. Chestia asta cu „”upgrade”” e cu schepsis…….pentru ca la un astfel de monstru in carcasa ai nevoie de multe alte piese. SI anume in mod CLAR o placa de baza capabila, o sursa generoasa care sa ii ofere putere, un procesor care sa nu faca bottleneck si eventual „”GIGI”” de RAM, insa aia nu e o prioritate asa mare, de la 4 in sus e ok. Si cand pui cap la cap aceste costuri iesi cu un pret final care depaseste 10.000 lei. SI daca iti propui sa le iei pe rand o sa ajungi sa iti iei totul in vreun an doi. Cand deja PC-ul tau va fi modest si vor fi alte modele pe piata muuult mai puternice. Deci in concluzie un PC de buget „”gets shit done””. Cine isi ia GTX 1080ti sau Titan X sau orice component high-end in general ori 1. are bani de n-are ce face cu ei. ori 2. face o investitie pe care stie sigur ca si-o va recupera (gen lucreaza in editare video, face youtube etc). Si oricum asta e VARFUL de gama….special pentru 4K si alte chestii. Pentru gamer-ul obisnuit o rezolutie 720p sau 1080p pe setari medii-high e arhisuficient.

  4. Am o placa video Geforce 9500 GT si nu ma gandesc sa o schimb. Doar un prost danseaza dupa cum canta producatorii de jocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button