PC

GeForce GTX 1080 Ti a fost confirmat

Plăcile video sunt pe cale să primească un nou standard de performanță pe segmentul de jocuri, pentru că Nvidia a dezvăluit, neintenționat, că un GeForce GTX 1080 Ti este pe drum.

O listare de pe LinkedIn despre strategia de marketing a companiei indică destul de clar că Nvidia are de gând să ofere acces prioritar la pre-comenzile pentru GeForce 1080 Ti posesorilor generației anterioare, 980 Ti, confirmând astfel existența noii plăci video.

Nu sunt alte informații oferite despre această placă video, deși se cam pot prezice detaliile legate de performanță din configurația lui Titan X(P). Detaliul important de care mai avem nevoie este prețul, unul care de această dată ar putea fi ceva mai mare decât al lui 980 Ti, posibil chiar cu 200 de dolari mai mare. Data de lansare ar trebui să fie în proximitatea seriei Vega de la AMD.

Tot cu această ocazie a fost dezvăluită și existența a ceva numit Club GeForce Elite. Contra unei sume lunare de 10 dolari, cei care se înscriu la acest program vor primi acces la ceva numit „GeForce PC în cloud”, fiind vorba probabil de serviciul de streaming de jocuri al companiei.

Pe lângă asta, clubul GeForce va oferi abonaților acces la jocuri indie exclusive gratuite o dată pe an, skin-uri gratuite în jocuri mari o dată pe lună, acces timpuriu beta pentru conținut Nvidia și reduceri de preț la echipament de gaming.

Vor fi și concursuri săptămânale cu jocuri, monede virtuale pentru micro-tranzacții, accesorii de gaming, chiar și bilete pentru evenimente precum BlizzCon. Recompense similare sunt acordate și celor care participă în mod activ la îmbunătățirea serviciilor Nvidia prin feedback.

[Videocardz]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

18 comentarii

    1. De ce? Dacă ăsta e hobby-ul tău, de ce sa nu investești în asa ceva? Nu toți sunt săraci, nu toți sunt români care de 3000 de lei preferă să-și ia Dacie.

    2. si daca dai 3000 pe o placa video esti bogat ? esti cel putin miliardar in euro Acuma si ala mai putin avut isi poate lua cu un rahat de card avantaj cam tot ce isi doreste Dar la fel ca victor nu ii vad rostu Dar fiecare cu damblaua lui

    3. Alex Baboi Cu upgrade-ul sunt de acord,dar cu argumentul tau ”Nu toti sunt saraci” cu siguranta, nu.Sunt sanse minime ca o persoana de varsta ta sa faca parte din categoria de oameni care detin un venit ce ii ajuta sa se intretina,sa-si continue studiile si sa cheltuiasca si acei ”3000” lei pe un hobby.Prin urmare presupun ca cineva apropiat (cel mai probabil parintii) te intretin in mare parte,ceea ce este extraordinar,am tot respectul pentru oamenii realizati si capabili sa-si creasca copiii,insa cand ai o progenitura care se comporta ca o ”entitled bitch” si mai este si condescendent asupra unor oameni care muncesc sa se intretina si sa se bucure de viata atunci nu mai este ok.Daca te-am incadrat in stereotipul gresit,imi cer scuze!

  1. eu sincer n-as da 3-4 mii de lei pe o placa video nici daca ar fi cea mai tare pe urmatorii 10 ani , de ce ai da o caruta de bani pe o placa care in 1-2 ani nu mai valoreaza nici jumate din pretul la care ai cumparat-o ? si din ce am vazut , 1080 nu se descurca chiar asa bine in 4k , mai avem de asteptat 2-3 ani pana o sa apara placi video cu care putem juca in 4k la un fps decent gen 60-70 cu setari maxime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button