PC

GeForce GTX 1070 Ti probabil va fi lansat pe 26 octombrie

Zvonurile despre un GTX 1070 Ti se încăpățânează să nu moară, iar asta foarte probabil pentru că sunt adevărate. Gigabyte a insinuat acest lucru pe pagina lor de Facebook cu o poză postată acum câteva săptămâni, pe care ulterior au dat-o jos (probabil la cererea celor de la Nvidia). Acum se zvonește că GTX 1070 Ti se va lansa pe 26 octombrie.

Știrea lansării în această zi vine de la Nordic Hardware, care susțin că au această dată confirmată, dar nu pot dezvălui sursele.

Mulți producători parteneri încearcă deja să testeze și să finalizeze propriile lor modele de plăci video, ceea ce înseamnă că vom vedea o varietate de plăci video de la parteneri în ziua lansării.

Poza pusă de Gigabyte insinua Halloween-ul (31 octombrie) ca dată de lansare, sau o altă zi din acea perioadă, ținând cont de conținutul acelei imagini. Ținând cont de acest detaliu, este foarte plauzibil ca 26 octombrie să fie data de lansare pentru noile plăci.

Conform Nordic Hardware, GTX 1070 Ti va avea 2.432 nuclee, cu o frecvență de bază de 1.607 MHz (la fel ca GTX 1080) și 1.683 MHz în modul turbo (la fel ca GTX 1070).

Alte zvonuri de pe internet, spun despre GTX 1070 Ti că va avea un preț de lansare de 429 dolari, plasând această placă aproximativ la mijlocul marjei de preț dintre GTX 1070 și GTX 1080. WCCFTech a mai spus că deși placa va fi anunțată pe 26 octombrie, aceasta se va găsi în magazine abia începând cu 2 noiembrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button