PC&Consoles

GeForce GTX 1060 este disponibil în bundle-ul „Prepare for Battle”, cu jocuri Ubisoft

Începând de azi, placa grafică GeForce GTX 1060 este disponibilă pentru bundle-ul Prepare for Battle GeForce GTX, care include deja plăcile grafice GeForce GTX 1070, 1080 și 1080Ti. Utilizatorii care achiziționează o placă grafică GeForce GTX 1060 vor primi o copie gratuită a unuia dintre jocurile For Honor sau Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

GeForce GTX 1060 este recomandată atât pentru jocul For Honor, cât și pentru jocul Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands și oferă o experiență optimă de gaming, la o rezoluție 1080p și o rată de 60 de cadre pe secundă, dispunând de setări superioare. Rezultatele de performanță care folosesc valori de referință din joc arată că GeForce GTX 1060 livrează cea mai bună performanță din clasa sa.

Ambele jocuri dispun de tehnologia NVIDIA Ansel, care le permite utilizatorilor să captureze imagini cu scene din joc.

Ansel reprezintă o metodă revoluționară de captare a imaginilor din jocuri. Jucătorii pot compune capturi cu imagini din joc poziționând camera în orice direcție, le pot edita cu filtre de post-procesare, pot capta imagini la calitate HDR în formate de înaltă fidelitate și pot partaja capturile de ecran la 360 de grade, prin intermediul smartphone-ului, calculatorului sau căștilor VR. Mai multe informații despre aceste caracteristici pot fi accesate pe pagina Ansel Technology.

Tehnologia Ansel este disponibilă pentru jocurile For HonorTom Clancy’s Ghost Recon Wildlands și Mass Effect: Andromeda. Până în prezent, peste zece jocuri includ Ansel, inclusiv: ARK: Survival Evolved, Conan Exiles, Dishonored 2, Mirror’s Edge CatalystObductionParagon, War Thunder, Watch Dogs 2, The Witcher 3: Wild Hunt și The Witness.

Ansel a fost adăugat ca plug-in pe Unity Engine și Unreal Engine, iar în cadrul Game Developers Conference (GDC) a fost anunțată includerea în Lumberyard. De asemenea, la GDC a fost lansată versiunea Ansel SDK 1.0.

Partenerii NVIDIA pentru distribuirea bundle-ului „Prepare For Battle” sunt eMAG, Cel.ro, PCGarage, Mediagalaxy, evoMAG și Mediadot.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button