PC

GeForce Experience suportă acum înregistrarea video pe Vulkan și OpenGL

Nvidia anunță că în varianta 3.6 a utilitarului GeForce Experience a fost integrată ceva mai multă funcționalitate pentru componenta de înregistrare.

De acum înainte, veți putea folosi SahdowPlay (sau Sharing, după cum i se spune de câteva luni) pentru a captura imagini și video din jocuri care funcționează sub OpenGL și Vulkan. Nvidia a decis să exemplifice asta prin dezvăluirea lumii că în sfârșit se poate înregistra ceva în Minecraft. Software-ul are suport și pentru streaming integrat, pentru cei curioși.

Vestea aceasta va fi însă bună și pentru cei care preferă să joace titluri noi, precum Doom, folosind Vulkan, unde performanța este mai bună și framerate-ul mai lin. Acum pot juca împăcați cu gândul că orice reușită din joc poate fi documentată cu funcția de înregistrare retroactivă.

Între timp, pe partea cealaltă a baricadei, tot nu știu de ce Radeon ReLive nu mă lasă să folosesc toate butoanele de pe numpad pentru a seta o scurtătură la funcția de înregistrare, așa cum a făcut fiecare software de acest gen din ultimul deceniu.

[PCPer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button