MORE

GeForce 960 Ti ar putea fi aproape

Cu lansarea lui R9 380X, AMD a ocupat lejer 100% dintr-un segment de pret pe care Nvidia nu are nimic disponibil in acest moment, asa ca au inceput sa circule zvonuri ca un GeForce 960 Ti ar fi iminent.

Toate aceste informatii sunt momentan la nivelul de zvon, venite de pe site-ul chinezesc Benchlife.info. Aparent, Nvidia s-ar pregati sa lanseze o placa video noua, sau semi-noua, care sa ocupe spatiul amplu intre pretul unui GTX 960, de 200 de dolari, si al unui GTX 970, de 330 de dolari. Aceasta placa video ar urma sa fie GeForce GTX 960 Ti.

Nu sunt in acest moment informatii concrete despre ce forma ar putea lua aceasta placa video. In mod traditional, variantele Ti fac parte din noua generatie, insa Pascal nu a intrat inca in productie deplina.

O speculatie posibila ar fi ca GTX 960 Ti ar fi o varianta rebrand-uita a variantei OEM a lui GTX 960. In mod bizar, editia dedicata sistemelor integrate nu este la fel ca cea disponibila publicului larg.

Varianta OEM dispune de 256 de CUDA Cores suplimentare, are 74GT/s Fill Rate in loc de 72, un bus de memorie de 192 de biti si o latime de banda la 120GB/s, si asta cu frecvente mai mici de un GTX 960.

In cazul in care nu este totul o gluma la adresa noastra, GTX 960 Ti ar trebui sa fie lansat in viitorul foarte apropiat.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button