MORE

GeForce 1080 va fi lansat la Computex

Cele mai noi placi video GeForce par sa fi primit o data de lansare. Conform unor zvonuri care circula acum pe internet, venite de la surse apropiate de companie, Nvidia pregateste lansarea generatiei Pascal pentru Computex.

Evenimentul dedicat tehnologiei se va desfasura intre 31 mai si 4 iunie, iar in cadrul sau vor fi prezentate si lansate in mod oficial placile video GTX 1080 si 1070.

Placile video nu vor fi disponibile pe piata chiar in acelasi timp. Conform acelorasi surse, placile video vor fi lansate pentru publicul general abia din luna iulie, asa ca lansarea initiala va fi mai mult una pe hartie.

Aproximativ tot in aceeasi perioada ar trebui sa fie lansate si placile video Radeon noi. Asa ca indiferent ce preferinta aveti, sau ce buget aveti pregatit, ar trebui sa gasiti o placa video noua care sa vi se potriveasca in aceasta vara.

Mai important de atat, modele acestea sunt in mare parte bazate pe tehnologie complet noua, asa ca veti avea parte de un spor de eficienta sesizabil fata de orice placa video ati avea acum in PC-ul vostru.

[Digitimes]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button