MORE

GeForce 1080 si 1070 au fost zarite, partial

Urmatoare generatie de placi video Nvidia se apropie, si daca ar fi sa dam crezare unor noi imagini care s-au ivit pe internet, vor folosi un nou sistem de racire si vor face parte din seria 1000.

GeForce 1080

Dupa cum puteti vedea, designul de la componenta de metal are ceva mai multe unghiuri ca varianta existenta si include numele GTX 1080 si 1070.

Desigur, ar putea fi vorba de un fals ordinar, facut de un pasionat de placi video care se intampla sa fi avut la indemana echipamentul de taiere si prelucrare a metalului necesar pentru a face aceste piese. De ce le-ar face este cam neclar, din moment ce suruburile nu sunt compatibile cu modelele actuale de placi video Nvidia.

Ce se poate spune clar despre placile video noi este ca se vor folosi de arhitectura Pascal, vor avea un grad de eficienta sporit fata de Maxwell, iar succesorul lui Titan ar avea sanse sa suporte HBM2, din moment ce oricum are un pret suficient de mare cat sa compenseze pentru costul memoriei.

Noile placi video ar trebui sa fie anuntate in curand, unele zvonuri indicand ca primele modele isi vor face aparitia chiar in aceasta primavara, posibil luna viitoare.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button