GAMING

Gears of War Ultimate Edition vine si pe PC!

În ultimul timp, Phil Spencer a dat dovadă de seriozitate și s-a ținut de cuvânt când a spus că anul acesta va fi un susținător al gaming-ului pe PC. În acest fel, a reușit să câștige încrederea oamenilor și să-și facă tot mai mulți fani, printre care ma număr și eu. După ce a anunțat că Xbox One va oferi posibilitatea streaming-ului pe PC și faptul că Killer Instinct va veni și pe platforma superioară, Spencer a anuntat ca Gears of War Ultimate Edition va veni… si pe PC!

De data aceasta este vorba despre Gears of War Ultimate Edition, care va veni și pe PC, însă la ceva vreme după varianta de Xbox One. Este această decizie una bună? Probabil că da, deoarece nu vrem să ne luptăm cu un Arkham Knight 2. Jucătorii de pe PC sunt dispuși să aștepte, atât timp cât le este livrată o versiune finisata și eventual mai performantă, capabilă să folosească specificațiile hardware ale unui PC la maxim.

Gears of War Ultimate Edition vine pe Xbox One în data de 25 august, dar versiunea de PC va beneficia de rezoluție 4k, suport pentru DirectX 12 și cadre pe secundă nelimitate. Mai multe detalii despre ce oferă în plus versiunea de PC nu se cunosc momentan, dar Microsoft nu prea are cum să o dea în bară, mai ales după ultimele evenimente cu portari oribile și jocuri nefinisate.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close