MORE

Gears of War Ultimate Edition inca mai vine pe PC… candva

Mai tineti minte Gears of War? Multi dintre voi poate ca da, sub forma unui cosmar perpetuu numit varianta de lansare a lui Games for Windows Live. Tot aveam vaga impresie ca atunci cand Microsoft a anuntat Gears of War Ultimate Edition, se referea la intreaga serie remasterizata pentru generatia curenta, dar era vorba numai de primul joc. In acest caz, probabil va intrebati ca si mine, daca e vorba de un singur joc, unul facut pe Unreal Engine 3, de ce nu l-au lansat inca si pentru PC?

Varianta pentru Xbox One a lui Gears of War Ultimate Edition este disponibila inca din luna august, iar cu un decembrie iminent si nici un anunt la orizont, pare de parca varianta de PC nu va sosi in 2015.

Conform declaratiei managerului comunitatii jocului, nu sunt actualmente informatii noi despre varianta de PC, dar a tinut sa asigure fanii ca inca se mai afla in dezvoltare. Motivul pentru care tot nu s-a ivit inca pe piata jocul este ca vor sa aiba un produs pe cat de bine facut cu putinta, iar performanta si lustruirea sunt considerate prioritati.

Asta nu are cum sa fie un lucru rau, dar din cand in cand cate o informatia noua despre cum merge implementarea lui DirectX 12 in Unreal Engine 3, sau un tech demo despre cum functioneaza jocul cu Async Compute activ, comparativ cu varianta de Xbox One, ar fi fost placute.

Nu la fel de placute sunt anuntul ca Microsoft va lansa si restul seriei Gears of War pentru PC sau ca in cele din urma isi vor reafirma acel suport arzator pentru Windows 10 prin lansarea intregii serii Halo pe PC.

[PCGamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button