PC&Consoles

Gears of War Ultimate Edition apare pe PC si are probleme grave

Microsoft a tot ezitat sa confirme o data de lansare pentru Gears of War Ultimate Edition in ultima jumatate de an, doar ca astazi sa lanseze jocul fara nici un fel de anunt.

Gears of War Ultimate Edition si-a facut aparitia din senin pe Windows Store, fiind acum disponibil la pretul de 30 de dolari. In sfarsit aveti ocazia sa rejucati primul titlu al seriei, intr-o varianta reconstruita de la zero, cu mai mult detaliu si mai mult rafinament. Exista insa o problema.

Noua varianta de Gears of War este aproape nefunctionala pe placile video Radeon. Conform unui test efectuat de Forbes, placile video din seria Fiji, care include: R9 Nano, Fury si FuryX, prezinta probleme severe de performanta, numarul de cadre scazand adesea sub 10, iar jocul chiar blocandu-se in mod frecvent. Mai rau de atat, jocul in sine prezinta semne de corupere, o varietate de artefacte facandu-si aparitia in imagine. Nici placile video din seria Tonga nu par sa fi scapat, insa cele Hawaii sau mai vechi par a nu fi grav afectate de aceasta problema.

Microsoft lucreaza acum cu AMD pentru a remedia problema, desi s-a crede ca era timp amplu pentru asta inainte de lansarea jocului. Nu este tocmai genul de lansare pe care publicul vrea sa o vada pentru un joc de DirectX 12 marca Microsoft, lansat exclusiv pe Windows Store. Aduce prea mult aminte de DirectX 10, Vista si Games for Windows Live.

[Forbes]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button