Gaming

Seria Gears of War ar putea fi remasterizată în stilul Master Chief Collection

A trecut ceva vreme de când n-am mai auzit de Gears of War, una dintre cele mai mișto serii de jocuri pe care le poți asocia numelui Xbox. Iar pentru noi, ăștia care își cocoșează spatele în fața unui PC, să aduci un joc sau o franciză emblematică și pe alte sisteme este un dar divin. Cică umblă vorba că seria Gears va beneficia de o remasterizare care păstrează cumva formula Halo: Master Chief Collection, după cum indică zvonurile.

Iar asta este o veste mare, în special dacă încercai să-ți dai seama ce franciză ar putea ajunge și pe Windows. În cadrul noului episod din podcastul XboxEra, Nick Baker a venit cu niște afirmații interesante. Acesta crede că Gears of War va fi următoarea franciză programată pentru remasterizare. Baker este de părere că anunțul ar putea avea loc în cadrul ediției E3 de anul acesta și pariază că franciza Microsoft cu pricina este, well, chiar Gears.

Vă mai aduceți aminte de zvonurile alea împrăștiate când am spus că urmează încă o franciză Microsoft care să beneficieze de tratamentul Master Chief Collection? Înclin să cred că lansarea va avea loc anul acesta. Oh, Gears Collection? Poate ăsta va fi anunțul dezvoltatorilor la E3.

Gears of War trebuie să vină și pe PC!

The Coalition, cei care au preluat dezvoltatrea francizei din mâinile celor de la Epic Games, au precizat la început de 2021 că fanii nu ar trebui să se aștepte la vreun anunț prea curând. Motivul se leagă de eforturile producătorilor de a face trecerea spre utilizarea noului Unreal Engine 5, care pe atunci abia de făcea primii pași timizi în lumina reflectoarelor. Deeci, dacă un nou joc Gears se va lăsa așteptat mult și bine, un bundle remasterizat pentru celelalte jocuri ar fi mai mult decât bine-venit și un pas destul de natural pentru strategia dezvoltatorilor, cam la fel cum s-a întâmplat cu Halo: MCC și Halo Infinite.

Ce-i drept, primul joc din serie a fost deja remasterizat și pus la dispoziția fanilor pe Microsoft Store în 2016, sub numele de Gears of War: Ultimate Edition. Cu toate astea, GoW 2 și 3 încă se adăpostesc exclusiv pe console, ceea ce e păcat. Poate că leak-urile din baza de date NVIDIA GeForce NOW se vor dovedi în cele din urmă utile și accurate. Multe dintre jocurile reperate au fost în cele din urmă lansate sau anunțate, iar printre informațiile ascunse se numără și niște titluri Gears, reformulate cu nume de cod. Nu mai rămâne decât să se alinieze planetele și să așteptăm până la showcase-ul Xbox și Bethesda sau în cadrul E3 pentru un așa-zis Gears of War Collection.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button