Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Gears of War 4 apare listat pentru PC

/
/
/
img

Pe langa promisiunea ca primul joc Gears of War va ajunge in cele din urma pe PC, in varianta sa remasterizata si fara Games for Windows Live, am putea vedea si cel mai recent joc din serie pe aceasta platforma.

Pagina oficiala a lantului de magazine Game are o listare pentru o varianta de PC a lui Gears of War 4. Nu erau listate alte informatii despre produs, dar avea optiunea de precomanda. Acea listare a fost acum indepartata, asa ca ar putea fi vorba de o simpla eroare.

gamegears

Totusi, daca Microsoft insista ca PC-ul este important si ca platforma trebuie tratata cu seriozitate, atunci o portare a celui mai nou joc Gears of War ar fi un mod prin care sa isi demonstreze intentia.

Gears of War 4 oricum nu va fi lansat prea curand, ci abia la finalul anului viitor, iar in cazul in care o perioada de exclusivitate, il vom juca pe PC abia in 2017.

Cel putin pana atunci va fi lansata varianta de PC a lui Gears of War Ultimate Edition, care va avea un framerate deblocat, DirectX 12 si multe alte lucruri pe care nu le avea varianta initiala a lui Gears of War, cum ar fi un mod de multiplayer pentru care nu ai nevoie de un abonament la Xbox for Windows Live.

[Gamewatcher]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar