GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Gears 5 este un succes atat de mare incat serverele Xbox Live au cedat

Gears 5 a intrat in perioada de Early Access, dar multi jucatori sunt fara doar si poate frustrati de problemele pe care le intampina serverele, atat de partea studioului, cat si cele de la Xbox. Cel putin din partea dezvoltatorului Coalition Studio, avem un update venit vineri dimineata care incearca sa repare stabilitatea serverelor, cu mentiunea ca acestea vor fi monitorizate de aproape pentru a evita alte probleme.

Cei afectati de aceasta problema pot urmari statutul serverelor pe pagina Xbox Live Status, care in prezent nu raporteaza nici o eroare, dupa ce zilele trecute au fost probleme pe partea de Xbox Live Core Service si Content Usage.

Daca credeati insa ca situatia nu poate fi mai rea, chiar si jucatorii solo au intampinat probleme in modul offline, unde codul de eroare 0x80004001 le cere jucatorilor sa caute termenul „ESTANA” pe pagina de suport a lui Gears 5. La o cautare, aceasta eroare apare in momentul in care jocul nu poate determina daca un jucator are sau nu ban pe serverul jocului in momentul logarii.

Daca reusesti totusi sa te loghezi si totul este in regula, ai putea intampina cateva probleme pe partea de continut deblocat care este posibil sa nu fie accesibil. Coalition recomanda ca in aceasta situatie, sa faceti un hard reset si sa va logati din nou. Desigur, daca solutiile de mai sus nu dau roade, puteti oricand sa creati un ticket pe pagina de suport.

GamesRadar

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button