GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Gears 5 a batut recordul pentru cea mai mare lansare de la Xbox Game Studios a acestei generatii

Dupa ce a creat un hype imens la E3-ul de anul trecut, Microsoft a lansat intr-un final Gears 5 saptamana trecuta pentru Xbox One, PC si Game Pass. Jocul a avut mult mai putine vanzari in format fizic comparativ cu Gears 4, dar se pare ca vanzarile digitale si prin intermediul Game Pass au acoperit diferenta in mare fel, intrucat Gears 5 a batut recordul pentru cea mai de succes lansare Microsoft a acestei generatii.

In primul weekend de lansare, Gears 5 s-a bucurat de un numar dublu de jucatori fata de cat a avut Gears 4 in prima sa saptamana. Pe langa asta, este cel mai jucat titlu first-party de la Xbox, intrecand si Halo 4 din 2012. Desigur, a ajutat si faptul ca a fost un joc multi-platform, iar lansarea si pe PC a ajutat destul de mult.

Conform statisticilor oferite de Microsoft, Gears 5 a atras peste trei milioane de jucatori in perioada lansarii, ceea ce este foarte bine pentru un joc care a schimbat formula traditionala a francizei cu elemente de gameplay noi si o campanie diferita.

Cat despre varianta de PC, Gears 5 are deja de trei ori mai multi jucatori comparativ cu Gears 4. Doar pe Steam, jocul a avut peste 10.000 de jucatori in cea mai buna zi, dar majoritatea au jucat prin intermediul Xbox Game Pass, ceea ce rezulta in numere si mai mari. Din pacate, Microsoft nu a dezvaluit un numar de abonati pentru Game Pass, dar m-as astepta ca lansarea lui Gears 5 sa ii ofere un boost major, chiar daca nu o sa fie de lunga durata.

Daca vreti sa cititi mai multe despre acest joc, am scris un review detaliat despre acesta. Pot spune si acum ca este unul dintre cele mai bune titluri din 2019 iar Microsoft au lovit jackpot-ul cu aceasta lansare. Cititi articolul aici.

KitGuru

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button