Gaming

Gearbox scapa de procesul Aliens: Colonial Marines

S-ar parea ca Gearbox au facut alegerea potrivita anul trecut cand au refuzat sa ajunga la o intelegere in procesul intentat lui Sega in 2013 pentru Aliens: Colonial Marines. A fost anuntat astazi ca reclamantii au ales sa renunte la plangerile contra Gearbox, atat timp cat Gearbox accepta sa nu le ceara daune.

Procesul a pornit in urma reclamatiilor conform carora jocul nu s-a potrivit cu ce fusese promis in trailerele promotionale. Compania Gearbox a cerut sa fie scoasa din actiune anul trecut, spunand ca ei doar au realizat jocul si nu au avut nici o legatura cu reclamele si vanzarea lui. Intre timp Sega a invinovatit Gearbox si mai ales pe seful studioului, Randy Pitchford, de marketing loose-canon si promisiuni pe care nu le-a onorat. In august anul trecut Sega fusese de acord sa rezolve problemele in schimbul a 1.25 milioane de dolari, insa reclamantii nu au putut sa cada de acord cu Gearbox.

Acum insa Gearbox a iesit bine, si judecatorul a decis ca doar reclamantii initiali sa fie reprezentati. Judecatorul a decis ca clasa propusa, care ar fi inclus toti oamenii din State care au cumparat jocul, este prea mare datorita faptului ca includea si oameni care se prea poate sa nici nu fi vazut trailerul inselator, iar o propunere care sa puna aplicantii sa jure ca au vazut trailerul inainte sa cumpere jocul prin pre-oreder nu a fost suficienta. Documentele indica de asemenea ca reclamantii care au ramas, au timp pana pe 3 iunie sa decida cum vor sa continue cu Sega.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button