GamingPC&ConsolesTech&IT

Gearbox ne pregătește ceva – să fie oare Borderlands 3?

Gearbox va fi prezent la PAX East mai târziu în cursul acestei luni și, așa cum se întâmplă de obicei, compania vă găzdui propriu lor panou. Potrivit descrierii evenimentului de pe site-ul PAX East, studioul va avea „revelații, surprize și exclusivități care nu au mai fost văzute niciodată„, ceea ce este în mod evident o minge la fileu pentru speculație: va arăta oare studioul în sfârșit Borderlands 3?

Nu este un secret că jocul există: Gearbox a confirmat al treilea joc din serie la PAX East în 2016. Și poate vă mai aduceți aminte că distribuitorul lor, Take-Two, a promis în mod repetat un joc de calibru mare de la 2K Games pentru „toamna lui 2019„. Desigur, ar putea fi BioShock, dar acest lucru pare puțin probabil. Și amintiți-vă: Gearbox a folosit PAX East ca o oportunitate de a scoate în evidență Duke Nukem Forever în 2011.

Între timp, 90% din Gearbox lucrează la Borderlands 3. Deci dacă sperați la Duke Nukem Forever 2 sau un reboot la Battleborn … probabil veți fi dezamăgiți. Cea mai mare intrebare este cum va arăta Borderlands 3 în această lume post-Destiny: cât de mult va moșteni Gearbox de la jocurile de tip shoot & loot din ultima perioadă?

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button