MORE

Gearbox anunta un nou joc numit Battleborn!

Gearbox are o relatie cu publicul destul de ciudata. Fie ofera o serie pe care toata lumea o adora, vezi Borderlands, fie da cu nucleara in balta intr-un stil aparte si calca pe nervi un intreg internet. Vezi Aliens Colonial Marines. Dar daca este sa ne uitam la patternul una calda una rece, Battleborn este posibil sa fie cea calda.

Randy Pitchford

Randy Pitchford, CEO-ul si dictatorul de la GearBox Studios, a numit Battleborn un „Hero Shooter” ce urmeaza sa combine  first person-ul traditional cu elemente de lupta in cooperativ, sunand intr-un fel destul de…Smite, daca e sa na intrebati pe noi. Mai pe scurt un MOBA! Dar este doar o presimtire. 

Jocul are loc intr-un viitor destul de indepartat, unde ultima speranta a unei stele intr-un univers ce se stinge este o noua rasa de razboinici ce trebuie sa isi puna deoparte problemele si sa infranga aceasta noua amenintare de neoprit. Mai pe romaneste, pentru cine nu vorbeste gamereza, s-au stins toate stelele din Univers, a mai ramas una, aia rai vor sa o stinga si p’asta, si eroii trebuie sa faca front comun pentru a-i opri. Sa mor daca nu suna a poveste generica pana acum!

Tot ce stim este ca jocul va avea o gama larga de eroi cu care sa se distreze jucatorul, o poveste bazata pe o campanie cooperativa si meciuri cooperative in multiplayer. Mai mult, genul jocului, „Hero-Shooter”, in spusele celor de la Gearbox este total opusul lui Borderlands, acesta fiind un „Shooter-Looter”. Deci trebuie sa ne asteptam la un arbore de talente.

Randy Pitchford a spus:

„As a genre-fused, hobby-grade, co-operative and competitive FPS exploding with eye-popping style and an imaginative universe, Battleborn is the most ambitious video game that Gearbox has ever created,” 

Battleborn urmeaza sa fie lansat pe  PlayStation 4, Xbox One si Windows in 2014, dar il poti precomanda inca de acum, pentru ca…Gearbox au nevoie de bani 🙂

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button