GamingȘtiri IT

Gearbox a dezvaluit cum putea arata coperta pentru Borderlands 3

Seria Borderlands are unele dintre cele mai interesante artwork-uri din lumea gaming-ului, cu trimiteri puternice la benzile desenate cu super-eroi. Imaginea unui psycho care isi tine degetele sub forma unei arme sub barbie si urma metaforica de sange din spatele acestuia, a descris perfect jocul, iar in 2009 a fost una dintre cele mai inspirate alegeri de design. Borderlands 2 a avut aceeasi directie vizuala, cu acelasi personaj tinand de aceasta data ambele maini sub gat, dar ce se putea face pentru coperta celui de-al treilea joc?

Zilele trecute la Comic Con San Diego, Gearbox au avut la stand o galerie cu toate variantele de artwork gandite pentru Borderlands 3, inainte de a alege coperta actuala, inspirata din pictura Sacred Heart of Jesus Christ. Galeria se numeste „Museum of Mayhem” si este presarata cu lucrari foarte interesante.

Printre lucrarile prezente in aceasta galerie, vedem parodii inspirate din pop culture precum melodia Wrecking Ball cantata de Miley Cyrus sau filmele Deadpool. Desigur, avem si un artwork cu un psycho care are ambele maini si un picior sub gat pentru a simboliza „3”-ul din titlu si sincer, mi se pare mai reusit decat alegerea facuta de Gearbox. Mai jos am facut o galerie cu toate lucrarile si o va invit sa va delectati si voi orbitele.

GameInformer

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button