Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Garry’s Mod va avea o continuare

/
/
/
img

Garry’s Mod a fost la vremea sa o revoluție adevărată. Un mod ce nu adăuga conținut nou, sau alte mecanici. În schimb, îți dădea cheile la tot conținutul lui Half-Life 2, și te lăsa de unul singur să faci ce vrei. După un deceniu de succes, și peste 6 milioane de unități vândute, va primi o continuare.

Garry Newman, creatorul mod-ului și a jocului Rust, a dezvăluit că studioul său, Facepunch, lucrează în acest moment la o nouă variantă a lui Garry’s Mod.

Dezvoltarea este abia la început, așa că nu ar trebui să vă așteptați să îl vedeți pe piață prea curând, și nici nu va fi numit Garry’s Mod 2. Nu a specificat nici pe ce tehnologie va fi construit. Garry’s Mod era bazat pe Half-Life 2 și se folosea de toate resursele sale, dar studioul Facepunch a realizat deja propriul joc, are tehnologie proprie, așa că ar putea fi ceva complet de sine stătător.

Tot ce s-a spus concret despre noul Garry’s Mod este că în acest moment jocul/mod-ul va folosi mult VR. Asta ar avea sens, din moment ce o simplă continuare nu prea ar avea același impact.

Garry’s Mod a fost responsabil pentru o explozie de creativitate, jucători din toată lumea găsind moduri din ce în ce mai ridicole prin care să construiască roboți sau să inventeze moduri noi de joc. Impactul modului s-a extins și dincolo de jocul în sine, Garry’s Mod fiind utilizat la realizarea unui număr mare de benzi desenate foarte reușite, și numeroase clipuri foarte populare pe Youtube.

Ștacheta este destul de ridicată pentru o continuare.

[PC Gamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar