TECHGamingMORERSS PaginaDeMedia

Garmin lanseaza Instinct Esports Edition – Un smartwatch pentru gaming interesant

Garmin sunt cunoscuti pentru smartwatch-urile destinate unei multitudini de activitati si domenii. Tocmai de aceea, compania dovedeste ca nu a omis sectorul gaming-ului. Instinct Esports Edition este facut pentru gamerii profesionisti, care vor sa tina cont atat de performantele in jocuri, cat si de propria sanatate.

Ceasul masoara pulsul si nivelul de stres din timpul antrenamentului si urmareste timpul petrecut in-game cu ajutorul unui game tracker. Aplicatia Garmin Connect este compatibila si cu acest model si le permite posesorilor sa stocheze in cloud si sa tina evidenta informatiilor.

Ceasul introduce si functia STR3AMUP! . Aceasta ofera streamingul datelor biometrice ale jucatorilor pe PC, catre audienta.

Producatorii mentioneaza ca Instinct Esports Edition ii ajuta pe atleti sa isi regleze programul de somn si sa isi imbunatateasca performantele cognitive si fizice necesare competitiilor. In plus, produsul beneficiaza de pana la 30 de aplicatii de fitness cu posibilitati extinse de personalizare.

smartwatch

Ceasul se bazeaza pe doua moduri de functionare: esports si smartwatch. Bateria tine 80 de ore in modul esports si 14 zile in modul smartwach.

Ca si aspect, Garmin Instinct Esports Edition pare un ceas elegant si nu foarte extravagant. Schema de culori este interesanta, caci vorbim despre o combinatie negru-rosu. Rosul purpuriu se asorteaza si cu un display high-contrast, iar designul simplist tinde sa sublinieze performantele ce nu trebuie subestimate.

Compatibilitatea cu smartphone si PC face din acest ceas Garmin un gadget destul de practic. Poti primi notificarile direct prin ceas, iti poti monitoriza stresul, bataile inimii si somnul si poti sa faci livestream cu functiile astea pe PC daca vrei sa te dai mare in fata audientei ca ai nervii de otel atunci cand te joci competitiv.

In caz ca va intrebati, pretul unui astfel de ceas este de 300 de dolari.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button