TECH

Garantat 100% Catalin Scarlatescu: Master Collection pentru bucătăriile moderne

O bucatarie moderna si bine echipata va da cu siguranta, alt gust bucatelor dumneavoastra. Pentru o experienta culinara completa, Heinner, brandul propriu de electrocasnice al Network One Distribution, prezintă o nouă gamă de produse dezvoltate împreună cu unul dintre cei mai populari bucatari din România.

Produsele Master Collection by Cătălin Scărlătescu pot fi folosite cu succes de orice bucătar, amator sau profesionist. Noua gamă este alcătuită din robot de bucătărie, mixer planetar, blender de masă, aparat de gătit cu aburi, maşină de făcut pâine sau maşină de tocat carne. Linia de electrocasnice este completată de accesorii precum setul de cuţite profesionale, setul de oale sub presiune şi steamer, respectiv tigăile pentru diferite întrebuinţări. ­­­­

Pana in iulie, produsele pot fi cumparate din Selgros cu o reducere de 40% și 5 ani garanție pentru linia de electrocasnice. Preţurile pornesc de la 99 de lei.

Pentru mai multe informaţii despre Heinner Master Collection by Cătălin Scărlătescu vizitaţi pagina:www.heinner.ro.

HMC - HPM-1500XMC - Planetary Mixer

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button