Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Gametrailers va fi inchis

/
/
/
img

Daca sunteti pasionat de jocuri video si umblati pe internet de ceva vreme, cu siguranta vizitati acum cativa ani Gametrailers constant. Acolo gaseati cele mai recente trailere de jocuri si pentru o vreme era locul unde va duceati sa vedeti E3. Dar in curand nu veti mai avea vreun motiv sa  va duce acolo, pentru ca site-ul va fi inchis saptamana aceasta.

De cand Twitch si-a facut aparitia, iar Youtube a inceput sa suporte fisiere HD, Gametrailers nu a fost intr-o situatie la fel de buna ca in zilele sale de glorie. Compania a fost vanduta de Viacom catre Defy Media, care a concediat din 2014 cea mai mare parte din angajati, iar acum anunta inchiderea completa a site-ului.

Ani de zile, Gametrailers a fost responsabil pentru gazduirea unui numar mare de talente ale internetului, precum Angry Video Game Nerd, ScrewAttack sau primele opere ale regretatului Monty Oum.

Asta era, desigur, pe partea de comunitate. Redactia Gametrailers si emisiunile gazduite de site aveau o reputatie… mai putin decat grozava.

Razboiul pe care l-a purtat site-ul impotriva platformei PC este legendara, fiind chiar unul din factorii responsabili pentru geneza fenomenului de contra-cultura PC Master Race.

De asemenea, Gametrailers inca mai este celebru pentru comparatia facuta intre varianta de Playstation 3 a lui Grid si… tot varianta de Playstation 3 a lui Grid, din care reiesea cumva ca varianta de Xbox 360 avea grafica superioara.

Si desigur, cine poate uita asta.

Doritos Pope

[Tech Raptor]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar