GamingPC&ConsolesTech&IT

Gamescom se transformă în E3

Ceva ce lumea mereu avea tendința să aprecieze la Gamescom era modul în care lumea putea să vină pentru a se bucura de jocuri. Nu erau conferințe de presă pline cu aplaudaci, nu erau insulte pe față la adresa publicului la fiecare pas. Era pur și simplu o convenție masivă unde omul de rând putea sta la coadă ore în șir pentru a putea juca cu propriile mâini ceva ce încă nu a fost lansat, sau putea sta la taclale cu dezvoltatorul lor favorit.

Lucrurile s-au mai schimbat din vremea de aur a lui Gamescom, iar anul acesta va aduce încă un pas însemnat. Va exista o conferință de presă transmisă în direct, prezentată de însuși Papa Duritos Geoff Keighley, în cadrul căreia se vor face o serie de anunțuri destul de mari.

Care sunt acele anunțuri încă nu este clar, dar aparent vor fi lucruri ce vor evitat E3, din moment ce toată lumea încearcă în această vreme să evite E3 în ultima vreme, de parcă ar urma să iasă la iveală cine știe ce scandal despre organizatorii săi. Asta sau o parte din industrie pur și simplu s-a supărat foarte mult pe organizația semi-malefică ESA.

Gamescom se va desfășura în Koln, Germania, spre finalul lunii august.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button