PC&Consoles

Gamescom 2016 va avea norme de securitate sporite in urma atacurilor recente din Germania

Lantul recent de atacuri teroriste de pe teritoriul Germaniei nu putea sa nu aduca de la sine si repercusiuni si in alte aspecte sociale. O tara inca indurerata tinda sa stranga randurile si sa inaspreasca regulile. Mai ales cele de securitate.

Acesta este un lucru pe care si organizatorii Gamescom se pare ca l-au facut, incercand astfel sa previna o eventuala tragedie. Din pacate aceste incidente regretabile se pare ca au ajuns sa se reverse si asupra comunitatii de gaming din Germania.  

Noul regulament interzice cu vehementa replici de arme, dar merge un pas mai departe si interzice si obiecte care „s-ar putea sa semene cu arme”. Un lucru destul de greu de cerut, dar necesar pentru siguranta participantilor. Pana si exponantii se vor infrunta cu niste reguli mult mai stricte, replicile si alte elemente prezente la standuri trebuind sa fie „non-amenintatoare”. Suntem tare curiosi cum o sa faca un demon… non-amenintator!

Pe langa asta, cosplayerii sunt rugati sa incerce cat mai mult sa se distinga de multime, pentru ca un resident al orasului Cologne s-ar putea sa nu poata sa distinga un jucator de Call of Duty in cosplay de un posibil atacator. Din pacate sunt niste masuri necesare in urma unor atacuri violente.

teroristi

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button