Gaming

Gamer si-a drogat iubita pentru a putea sa se joace linistit!

Uneori iubitele nu sunt foarte intelegatoare cu obiceiurile noastre in fata calculatorului, de cele mai multe ori dorind sa vada cate un film siropos sau in cazuri extreme 50 shades of Grey, sau, si mai grav, toata seria aia blestemata cu vampiri sclipitori. Divergente de perspective… le poti numi. Pe de alta parte exista si reversul medaliei, o noua generatie de fete care adera la gaming formandu-se chiar sub ochii nostri. Din pacate in cazul acesta… nu este cazul, asta pentru ca un gamer din Germania si-a drogat iubita pentru a putea sa se joace linistit.

Tanarul in varsta de 23 de ani a fost gasit vinovat in fata acuzatiilor, acesta administrandu-i iubitei sale o doza de Rohypnol pentru a putea continua sa se joace. Ce este mai naucitor, este faptul ca tanarul a justificat aceasta actiune ca fiind una inocenta, ba mai mult adaugand ca a pus „doar patru sau cinci picaturi in ceai”. Gamer si-a drogat iubita pentru a putea sa se joace

Iubita, evident, dupa ce a baut ceaiul „tratat” a dormit de la ora 22.00 pana a doua zi la pranz, intarziind serios la locul de munca, dar lasand-ul pe tanarul nostru sa isi faca de cap in joc linistit. Problema este si mai complexa, avand in vedere ca iubita tanarului a trebuit sa conduca pana la locul de munca, avand inca ameteli din cauza Rohypnol-ului. Asadar toata aventura asta i-a cam pus si viata in pericol.

Tanarul a fost amendat cu suma de 500 de euro, judecatorul adaugand:

„Iubita dumneavoastra a dormit lung si profund, si nimic nu scuza atacul premediatat si incalcarea increderii in relatie”.

Gamerul german si-a dat seama de greseala comisa si de implicatiile faptei sale, dar pana la urma asta nu a salvat cuplul, acestia despartindu-se la scurt timp dupa incident. Este de inteles, avand in vedere faptul ca rareori se intampla ca un cuplu gamer si non-gamer sa functioneze, interesele fiind diferite… de ambele parti ale baricadei.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button